Firma Arrangement i NaturMageriet

Firmaarrangement - NaturMageriet

Trænger i til en dag SAMMEN, hvor mad, samvær, samarbejde, konkurrence, fællesskab og hygge er i centrum?

Så har jeg et tilbud til jer!

Du har nu muligheden for at invitere dit Firma, dine kolleger eller arbejds-team med ud i den skønne natur, hvor I i fællesskab tilbereder jeres Vildmarksbrunch eller 3-retters menu over bål.

Kom ud i naturen, sænk skuldrene, drik en kop kaffe med kollegaerne og nyd den gode stemning, mens I bliver guidet til at lave smukt og velsmagende bålmad i autentiske omgivelser. 

Borde og bænke er rustikke og bygget i træ. Borde er forsynet med dug og bænke med rensdyrskind og tæpper og skaber en hyggelig atmosfære. Hvis I er er mens mørket falder på, hænges der lyskæder og flagermuslygter op.

Med i prisen:

  • Et måltid, vildmarksbrunch eller 3-retters sæsonbestemt menu, sammensat med udgangspunkt i friske lokale råvare(flere er I med til at høste direkte fra haven, alt efter sæson), som I i fællesskab tilbereder over bål
  • Drikke: Vand, cowboykaffe og te under eventen, andet drikkelse kan medbringes og sættes på køl hos mig.
  • Tilberedning af mad over bål, samt tips og tricks.
  • Vejledning og inspiration under tilberedning af alle retter
  • Fællesspisning, hygge og socialt samvær i det fri
  • Frisk luft, røg i håret og jord under neglene
  • Massere kvalitetstid med dine kollegaer

At holde møde eller arrangement, under åben himmel sender et stærkt budskab om at gøre noget anderledes.

Hvad skal du/I gøre?

I skal bare møde op, jeg står klar med alt i skal bruge lige fra økser, gryder, service, pander og opskrifter samt de ingredienser jeres middag skal indeholde. Jeg vil guide og følge jer tæt gennem madlavningen.

Derudover kan der efter aftale være mulighed for at dyste, samarbejde, konkurrere, vandreture og tid til hygge, afslapning og snak ved bålet eller de opsatte borde og bænke. Det aftaler vi ud fra jeres ønsker.

Det foregår udendørs, så påklædning skal være efter vejret og gerne en ekstra trøje, for en sikkerheds skyld. Jeg har tæpper, hvis der bliver brug for dette.

Tidsrammen kan vi aftale

Praktisk info

Sted: Grønnegade 49, Ulbølle. Indkørsel og parkering ved Møllevej 16A, følg P-skilte og gå ad græsvejen.

Opgradering: Vildmarksbrunch eller 3-retters sæsonbestemt menu kombineret med, vandring på øhavsstien(evt. med kaffe og kage undervejs) og fodbad med salt og urter ved hjemkomst. Jeg har også mulighed for at leje et vildmarksbad ind og gøre klar til jer, hvis dette aftales i god tid.

Jeg rykker også gerne ud til dig! Hvis dette lyder interessant eller du har spørgsmål så kontakt mig endelig på mail eller sms, så vender jeg tilbage og vi kan lave en aftale.

Kontakt, spørgsmål og tilmelding: naturmageriet@gmail.com eller sms 61710819

Hvis vejret vurderes rigtig træls fra mig, aflyses og i får besked senest dagen før. Pengene bliver i så fald returneret eller vi aftaler en ny dato. Hvis I aflyser mindre end 7 dage før arrangementet, tilbagebetales 50% af beløbet.

Mvh. Pia Hell-Lindgren

Natur Mageriet.

Det siger folk

“At lave bålmad sammen i Naturen, er en helt vild god måde at teambuilde på”

“Lækkert sted og meget gourmetagtigt”

“En fantstisk udeoplevelse, med samarbejde, hygge og lækre smage, som virkelig bringer mennesker sammen”