Om NaturMageriet

NaturMageriet er placeret i Landsbyen Ulbølle, på en naturgrund med geder, høns køkkenhaver, blomster og højt græs. 

Her kan man komme ud i naturen, sænke skuldrene, glemme hverdagens forpligtelser derhjemme, bare sanse, nyde, fordybe sig og forhåbentlig få sig en masse gode oplevelser, med søde folk om bålet.

Kom ud og nyd den gode stemning, mens I bliver guidet til at lave lækker bålmad i autentiske omgivelser.

Det skaber ro, nærvær, sammenhold og en uforglemmelig kulinarisk totaloplevelse. 

At holde møde, fødselsdag, venindeaften, familiekomsammen, pædagogisk dag eller anden form for socialt arrangement under åben himmel sender et stærkt budskab om at gøre noget anderledes.

Se mere om sociale arrangementer i autentiske omgivelser

Lad os nyde den friske luft sammen, omgivelserne og bruge naturen som ramme og rum for genopfyldning af energi og samlingssted.

Natur Mageriet fokuserer hovedsageligt på

  • Udeliv
  • Bålmad
  • Fællesskab
  • Naturaktiviteter
  • Kulinarisk totaloplevelse i autentiske omgivelser

Pia Hell-Lindgren - NaturMageriet
Pia Hell-Lindgren – NaturMageriet

Det startede med drømmen om at sætte tempoet ned, få mere overskud til vores familie og mig selv, bruge mere tid på og dermed nyde vores dejlige naturgrund. 

Jeg fik lyst til at arbejde mere fleksibelt, fra hånden til munden og dyrke det der virkelig gør mig glad og giver energi. Nemlig at bruge en masse tid udendørs! 

Omkring bålet mærker jeg hvordan varmen og flammerne kan få mig helt ned i gear, skærpe sanserne og gøre mig nærmest lykkelig.

I bålet finder jeg en ro og glæde, som jeg ofte søger efter. Her får jeg også muligheden for at være tættere på naturen og dens sæsoner. 

I dag er mine hænder ofte beskidte, mit hår uglet og jeg går ofte rundt og dufter som en røget makrel. Jeg er tit at finde i vores skønne have godt i gang med køkkenhaven, dyrene 

eller bare små syslerier. 

Jeg er udemenneske og brænder for at skabe nysgerrighed, gode oplevelser og madglæde, samt inspirere børn og voksne til at lave aktiviteter i uderummet. Jeg vil pirre, skabe lyst til at lade sig rive med! 

Jeg har selv oplevet hvordan oplevelser i det fri kan vække følelser, sætte tankerne fri og skabe længsel efter at overgive sig til naturens og ildens magi. 

Det handler om at komme udenfor, nyde naturen og se ilden gøre sit arbejde. Og med glæde og lyst skabe en eventyrlig madoplevelse

Det er tit når vi står eller bliver revet ud i naturen at vi bliver mindet om, hvor fantastisk den er og det må vi ikke tage for givet. Dette ligesom så meget andet, der er vigtigt her i det liv vi lever.

Nogle af de følelser, der vækkes, når man er ude i naturen. Der hvor noget uforståeligt føles simpelt og livsgivende.

Jeg hedder Pia Hell-Lindgren og jeg har gennem mine arbejdserfaringer, samt uddannelser som lærer og en bachelor i Idræt og friluftsliv fundet ud af, at jeg bliver et lykkeligere menneske, ved at formidle det jeg brænder for og ikke alt mulig andet.

Jeg har ud fra en masse erfaringer med aktiviteter i uderummet, både for børn, unge og voksne, fundet inspiration, ideer og en masse god energi til at Natur Mageriet skulle opstå.